Kino4ua.com
HD 720p
CCNC-17

Німфоманка: Частина 1

Рік:
Ор. назва:
Nymphomaniac: Vol. I
Країна:
Данія, Німеччина, Франція, Бельгія, Велика Британія
Режисер:
Ларс фон Трієр
Тривалість:
01:57:19
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Переклад:
Original English Оригінал
Німфоманка: Частина 1 – еротична драма від Ларса фон Трієра, у якій розповідається про немолоду жінку з іменем Джо. Вона сама розповість про своє насичене різними подіями життя, починаючи з дитинства, завершуючи 50-річчям. Сама себе вона не вважає хорошою людину, і навіть поставила собі діагноз – німфоманія. А чому так, стане відомо, коли вона потрапить у дім до Селігмана. Цей простий чоловік знайде її одного вечора на алеї. Джо буде побита і нещасна, але викликати поліцію відмовиться. Порядний і добросердечний чоловік не зможе покинути її на вулиці, тому приведе до себе. Спочатку він полікує її рани, а потім почне задавати питання, відповіді на які буде уважно слухати. Іноді розповідь жінки буде надто заплутаною, але йому доведеться почути багато історій про її життя, включно з тією, де вона пояснить, як опинилась посеред вулиці у такому стані… ©Kino4ua Німфоманка: Частина 1 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
21+
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?