Kino4ua.com
CCR

Сотня (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The 100
Країна:
США, Канада
Режисер:
Джейсон Ротенберг
Тривалість:
00:40:00
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - AlexFilm, ColdFilm, IdeaFilm, LostFilm, NewStudio, TVShows, WestFilm
Одного разу на нашій планеті сталася ядерна катастрофа, яка повністю винищила більшу частину живих організмів і ледь не занапастила людство. Тоді вдалося врятуватися лише кільком сотням людей, які тепер, через майже століття, живуть на з'єднаних орбітальних станціях. Коли необхідні для життя ресурси закінчуються, старійшини вирішують зібрати недобросовісну молодь, викритих в різноманітних правопорушеннях, щоб відправити цю команду на Землю і дізнатися, чи можливо там жити сьогодні. Майбутні «дослідники» чули про планету від батьків і не уявляють, як це - жити де-небудь поза станції. Опинившись на Землі, сотня героїв дізнаються гарну новину: атмосфера цілком придатна для дихання, отже в цьому плані небезпеки немає. Але, як з'ясується зовсім скоро, тут повно інших загроз, здатних набагато швидше погубити юних героїв. Ситуація ускладнюється ще й тим, що спочатку в колективі відбувається розлад, і підлітки фактично розбиваються на кілька груп. Що чекає героїв попереду? ©Kino4ua Сотня (1 сезон) 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. sheva
    sheva
    10 січня 2022 11:15
    + +2 -
    коли буде другий сезон?
  2. ostap
    6 липня 2021 23:25
    + +6 -
    топ.прикольний серіал про виживання