Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Дрібниці

Рік:
Ор. назва:
The Little Things
Країна:
США
Режисер:
Джон Лі Генкок
Тривалість:
02:07:48
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Оригінал
Молодий детектив змушений піти на співпрацю з досвідченим помічником шерифа. Бекстер хоче якомога швидше піймати маніяка, щоб запобігти серію вбивств. Але поки йому не вдається вийти на слід, який дозволить йому наблизитися до розгадки таємниці. Він вирішує працювати разом з Діком, знаючи про його особливий талант. Герой фільму «Дрібниці» відомий тим, що здатний помічати будь-які дрібниці, які можуть допомогти в розслідуванні. Але у детектива швидко виникають суперечності з напарником. Дік, заради досягнення мети, вважає за краще відкидати правила і закони. Він задіє той спосіб, який вважає потрібним, тим часом Бекстер не згоден з подібним підходом, а тому йому потрібно вирішити, як вчинити далі? ©Kino4ua Дрібниці 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?