Kino4ua.com
G

Лис і мисливський пес

Рік:
Ор. назва:
The Fox and the Hound
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Тед Берман, Річард Річ, Арт Стівенс
Тривалість:
01:22:55
Переклад:
Українська мова Дві Сімки | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
Вдова Твід пожалкувала маленького лисенятка що залишився сиротою і прихистила його у себе вдома, давши йому кличку Тод. Приблизно в цей же час її сусід Амос Слейд бере собі мисливську собаку - цуценя на ім'я Коппер, виховання якого довіряє своєму старому досвідченому псу по кличці Чіф. Дізнавшись про нового мешканця сусідки, Амос строго-настрого попереджає її про те, що маленький рудий хижак ні в якому разі не повинен потрапити на його ділянку, але лисеня вже встиг потоваришувати зі своїм ровесником Коппером. Слейд застає його, коли той намагається відшукати цуценя, і разом з Чіфом кидається в погоню, але малюкові вдається вислизнути, що призводить Амоса в лють. Коппер підростає, і господар починає брати його з собою на полювання, де їх незмінно супроводжує Чіф, показуючи вихованцю способи вистежування диких звірів і навчаючи розрізняти їх сліди. Мудра стара сова Мамуля намагається переконати Тода, що лис і пес не можуть залишатися друзями, та й щеня який вже підріс не настільки доброзичливий. Під час вирішальної розмови між колишніми приятелями прокидається Чіф і, незважаючи на протести Коппера, кидається в погоню за лисеням. У запалі переслідування він не встигає помітити поїзд що рухається по мосту і в останній момент зістрибує вниз, пошкоджуючи при падінні з висоти задню лапу. Тепер уже і Коппер жадає помсти і разом з господарем пробирається в заповідник, куди вдова прилаштувала Тода. Замість того щоб тікати без оглядки, лису доводиться рятувати своїх переслідувачів … ©Kino4ua Лис і мисливський пес 1981 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Карина
    Карина
    16 травня 2022 21:21
    + +1 -
    Тут лис був страшний дуже страшний confounded