Kino4ua.com
480p
PG

Кінг Конг

Рік:
Ор. назва:
King Kong
Країна:
США
Режисер:
Джон Ґіллермін
Тривалість:
02:14:28
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НЛО-ТВ
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Під час дослідження одного з загублених посеред Тихого океану островів, група нафта дослідників виявляє дивну істоту - гігантську горилу, що названа місцевим племенем аборигенів Конгом. Актриса Дуейн яка раніше приєдналася до розвідників внаслідок корабельної аварії привертає увагу дивного звіра. Зачарований красою і крихкістю дівчини, величезний монстр хватає її і забирає в дикі джунглі. Вчений Джек Прескотт, переконаний захисник природи, який опинився в складі експедиції для запобігання можливих порушень при проведенні робіт, який рухається симпатією, здійснює ризиковане викрадення дівчини з лап чудовиська. А розчаровані відсутністю нафтових родовищ авантюристи вирішують привезти з собою в Нью-Йорк дивовижного звіра і виставляють його на потіху юрбі. Ось тільки реліктовий Конг виявився зовсім не радий такому ходу подій … ©Kino4ua Кінг Конг 1976 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?