Kino4ua.com
NC-17

Німфоманка: Частина 2

Рік:
Ор. назва:
Nymphomaniac: Vol. II
Країна:
Данія, Німеччина, Франція, Бельгія
Режисер:
Ларс фон Трієр
Тривалість:
02:03:45
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Російською - Дублированный
Німфоманка: Частина 2 – продовження розповіді героїні на ймення Джо про її еротичні пригоди у житті, які почалися ще у далекій юності. Зараз вона зріла жінка, яка вважає, що може ставити собі діагноз німфоманія. Слухачем для неї став самотній чоловік, який випадково знайшов її на вулиці у не найкращому вигляді. Героїня вже встигла розповісти йому про свою молодість, про те, наскільки сильним було у неї сексуальне бажання, як вона втамовувала «голод» свого тіла. Але то все було до моменту, поки не помер її батько. Дивним чином після його смерті Джо втратила здатність відчувати оргазм. Зрозумівши, що тепер вона не збоченка, яка думає лише про секс, а звичайна жінка, героїня і життя почала вести відповідне – вийшла заміж і народила дитину. Але довго протриматись у сімейному гніздечку вона не змогла, зрозумівши, що це взагалі не для неї. І тоді Джо знову вирішила повернутись до старих звичок, але з подвійною силою… ©Kino4ua Німфоманка: Частина 2 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?