Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Швидкий і мертвий

Рік:
Ор. назва:
The Quick and the Dead
Країна:
США, Японія
Режисер:
Сем Реймі
Тривалість:
01:48:28
Переклад:
Українська мова Так Треба Продакшн | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Швидкий та мертвий – вестерн, який в черговий раз розповідає про боротьбу добра зі злом. Розгортаються події у малесенькому містечку, де на посаді мера знаходиться жорстокий, нахабний, холоднокровний Джон Ірод, який силою зайняв це місце. Йому хотілось отримати владу над людьми, і він зміг це зробити. Він установив свої правила і порядки. І тепер головний закон у тому, що ніякі закони тут не діють. Оскільки він першокласний стрілок, головний герой вирішує влаштувати турнір для всіх, хто вміє влучно стріляти. А переможець отримає солідний грошовий приз у розмірі 123 000 доларів. Охочі прибувають з усього Дикого Заходу, але правила у змагання дуже суворі. Учасники будуть змагатись один з одним на очній дуелі, а ті, кому вдасться дійти до фіналу, повинні будуть убити суперника, щоб отримати перемогу. І Ірод розуміє, що дехто зі стрілків стане учасником змагань лише для того, щоб убити його… ©Kino4ua Швидкий і мертвий 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Zachar
    Zachar
    21 квітня 2021 15:16
    + +1 -
    Назву фільму краще подати так  Меткий і мертвий. Багатослівно не означає змістовно. Щасти.