Kino4ua.com
R

Поза підозрою

Рік:
Ор. назва:
Above Suspicion
Країна:
США, Монголія
Режисер:
Філліп Нойс
Тривалість:
01:44:32
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - AlphaProject
Поза підозрою – кримінальна драма, у центрі сюжету якої знаходиться агент ФБР Марк, який нещодавно одружився. По роботі його відправили у невелике місто, розташоване біля гірського підніжжя. А там мешкає молода жінка Сюзан, яка самостійно виховує дитину. Життя її складається не надто добре. Вона відчуває, що опинилась уже на дні, але вибратись звідти ніяк не може. Надією на порятунок стає знайомство з Марком, для якого вона стає інформатором і одночасно коханкою. Чоловік не збирався заводити інтрижок ні з ким, але не зміг утриматись від спокуси. Від дівчини герой отримує важливу інформацію про місцевих наркодилерів, оскільки вона знає про них багато достовірної інформації. Маючи вдосталь потрібних даних, головний герой починає масштабну спецоперацію, але не враховує, що його зв'язок з головним свідком, тобто з Сюзан, може мати трагічні наслідки… ©Kino4ua Поза підозрою 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?