Kino4ua.com
R

Звук металу

Рік:
Ор. назва:
Sound of Metal
Країна:
США, Бельгія
Режисер:
Даріус Мардер
Тривалість:
02:00:47
Переклад:
Українська мова В одне рило | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Синема УС
Звук металу – музична драма, яка розповідає про барабанщика Рубена. Він справжній рокер, який створив власний гурт, який грає панк-метал. Подруга Лу його у цьому підтримала, як і багато у чому іншому. У нещодавньому минулому головний герой був наркоманом, але тепер він веде здоровий спосіб життя, повністю відмовився від згубної звички, але став аж занадто зациклений на своєму здоров’ї. Та від деяких подій у житті втекти неможливо, бо якщо щось має статись, то воно обов’язково станеться. Під час чергового виступу Рубен раптом помічає, що чує звуки якось інакше. Ударні вже не звучать так фірмово, а видають звуки, які схожі просто на якийсь гул. І це перша ознака того, що він починає втрачати слух. Катастрофа неминуча, і Рубен це дуже добре розуміє. Він вирішує піти туди, де живуть глухі люди, щоб і самому навчитись бути глухим, поки хвороба не здолала його повністю. ©Kino4ua Звук металу 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?