Kino4ua.com
R

Прикордонний патруль

Рік:
Ор. назва:
Linewatch
Країна:
США
Режисер:
Кевін Брей
Тривалість:
01:30^29
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Багатоголосий закадровий
Прикордонний патруль – кримінальна драма, центральним персонажем якої став поліцейський з темним минулим. Майкл Діксон – патрульний, який працює на кордоні між Мексикою і Штатами. Зараз він чудовий чоловік, відповідальний співробітник, порядний громадянин, але за його спиною є те, про що він волів би ніколи не згадувати. Якби була можливість стерти минуле, він би це зробив, але тепер доводиться просто жити і виправляти помилки, якщо це можливо. Найменше Майкл хотів би зустрітись зі своїми колишніми товаришами, разом з якими був у одній банді. Але доля його з ними все ж зведе. І ця зустріч не буде приємною для обох сторін. Колишні «друзі» вважають Діксона зрадником, а він уже давно змінився і нічого спільного з ними не має. Та біда у тому, що вони можуть стати загрозою для його родини, і ось тут Майкл докладе всіх зусиль, щоб захистити близьких… ©Kino4ua Прикордонний патруль 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?