Kino4ua.com
R

Ешер

Рік:
Ор. назва:
Asher
Країна:
США
Режисер:
Майкл Кейтон-Джонс
Тривалість:
01:45:20
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - HDrezka
Ешер – це ім’я головного героя, який заробляє гроші убивствами. Він колишній військовий, який перекваліфікувався на найманого убивцю. Просто раніше він убивав за наказом, а тепер ще й великі гроші отримує за свою роботу. Він професіонал, послуги якого високо цінуються кримінальним авторитетом Аві, на якого герой працює. Але Ешер вже не молодий, йому хочеться спокою, тому він вирішує відійти від справ. Та замовник не готовий його так просто відпустити. Доведеться Ешеру виконати ще кілька замовлень. Але цього разу все піде не за планом. Спочатку герой в непідходящий момент втратить свідомість, а потім випадково познайомиться з милою дівчиною Софі. Вона така добра, привітна, ніжна, любляча, щира, співчутлива – просто янгол, а не людина. Несподівано для самого себе Ешер у неї закохується. Але на заваді стає його робота і кілери, які йдуть за ним слідом… ©Kino4ua Ешер 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?