Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Відчуй Вітер (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Kaze ga Tsuyoku Fuiteiru / Run with the Wind
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Номура Кадзуя
Тривалість:
00:23:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Перед вами японське аніме, сюжет якого заснований на творі Сіон Міури. У центрі уваги сюжету виявляється Екіден Хаконе. Це одна з найбільших і найцікавіших подій спортивного характеру в Японії. У ній беруть участь студенти, які протягом цілого року готуються до великої марафонської гонці. В цілому учасники повинні будуть подолати двісті вісімнадцять кілометрів. Складна і по-справжньому виснажлива дистанція чекає сміливців, проте в Японії заради перемоги студенти готові до виснажливих тренувань і несподіваних поворотів подій. Що ж буде далі? ©Kino4ua Відчуй Вітер (1 Сезон) 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?