Kino4ua.com
R

Поліцейський із Беверлі-Хіллз 2

Рік:
Ор. назва:
Beverly Hills Cop II
Країна:
США
Режисер:
Тоні Скот
Тривалість:
01:42:58
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Працівник поліції Детройта Аксель Фоулі - не найбільший любитель дотримуватися інструкції. Часом його методи упіймання злочинців далекі від прописаної за всіма правилами процедури, однак вони працюють. І найчастіше - набагато краще, ніж у його колег з Каліфорнії. Нещодавно Фоулі відвідував Беверлі-Хіллз через трагічну і загадкову загибель друга і з успіхом розкрив справу його вбивства. Цього разу Аксель знову вирішує нанести візит новим приятелям з лос-анджелеської поліції, які не справляються з розслідуванням. Група місцевих гангстерів під проводом юної сексапільної білявки здійснює нальоти на магазини ювелірних виробів. Серія злочинів залишається нерозкритою - поліцейським ніяк не вдається зловити злодіїв, адже їм завжди заважає некомпетентний і тупуватий начальник. Але на допомогу приходить Аксель - взявшись за справу з ентузіазмом і азартом, він знаходить все нові докази і вже готовий підібратися до злочинців. Навіть місцевим шефу Гарольду Лутцу, який надто відданий меру, навряд чи вдасться стати на шляху Акселя. «Поліцейський з Беверлі-Хіллз 2» - це дотепна і динамічна кінокартина з незліченними перестрілками і лихими погонями. ©Kino4ua Поліцейський із Беверлі-Хіллз 2 1987 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?