Kino4ua.com
PG-13

Скейт: Безкінечність (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
SK8 the Infinity
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Уцумі Хіроко
Тривалість:
00:23:45
Переклад:
Українська мова FanVoxUA | Багатоголосий закадровий
Рекі вчиться на другому курсі університету і всерйоз займається скейтбордом. Колись це було просто хобі і захоплення, однак тепер молода людина чимало часу проводить за тренуваннями або ж простими прогулянками з друзями. Однак останнє - крайній варіант, тому що це йому подобається найменше на світі. Молода людина віддає перевагу серйозним випробуванням, екстремальне катання, яке здатне принести масу задоволення і адреналіну. Хлопець бере участь в засекреченій і небезпечній для життя гонці на скейтбордах, яку влаштовують всі бажаючи в покинутій шахті. Подібні заїзди можуть завершитися нещасним випадком, тому багато хто відмовляється від участі в цих пригодах. Небезпечна гонка ще й тому, що кожен з скейтерів мріє про перемогу, причому неважливо яким шляхом. Щоб домогтися бажаного першого місця персонажі готові піти на все. Молодому і гарячому Рекі доводиться стикатися з серйозною конкуренцією, незважаючи на те, що він сам по собі досить сильний і талановитий представник своєї спортивної дисципліни. Разом з собою на гонку молода людина бере Ланга, учня, який повернувся на батьківщину в Японію після від'їзду. ©Kino4ua Скейт: Безкінечність (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb🐼
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Кристина
    Кристина
    20 квітня 2021 22:21
    + +1 -
    Дуже дякую вам за озвучку ❤️