Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Фантомас

Рік:
Ор. назва:
Fantômas
Країна:
Франція, Італія
Режисер:
Андре Юнебель
Тривалість:
01:44:30
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | СТБ
Переклад:
Російською - Оригінал
Фантомас – лиходій, який не дає спокійно жити парижанам. Він постійно змінює маски, тому його неможливо упіймати. Злочини він здійснює різні – пограбування, убивства, підробка документів. Місцева поліція вже з ніг збилась, намагаючись його знайти, але здатність швидко перевтілюватись у когось іншого робить Фантомаса просто невловимим. Комісар Жюв, який організував пошукову роботу, безсило розводить руками і щось белькоче про те, що звичайним громадянам треба просто заспокоїтись і ще трохи почекати. А Фантомасу він передає «привіти», але то швидше від безсилля, бо нічого більше зробити не вдається. Але є людина, яка взагалі не вірить у існування Фантомаса. Це журналіст Фандор, який зустрічається з фотокореспонденткою Елен. Чоловікові доведеться змінити думку про злочинця, коли він стане його заручником, а єдиною надією на порятунок буде комісар Жюв, до якого звернеться Елен… ©Kino4ua Фантомас 1964 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Alexsandr
    Alexsandr
    13 липня 2022 23:10
    + 0 -
    Супер. Старі спогади.