Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Фантомас проти Скотланд-Ярду

Рік:
Ор. назва:
Fantômas contre Scotland Yard
Країна:
Франція, Італія
Режисер:
Андре Юнебель
Тривалість:
01:44:15
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | СТБ
Переклад:
Російською - Оригінал
Фантомас проти Скотланд-Ярду – заключна частина комедійно-пригодницької трилогії про міжнародного злочинця і майстра перевтілень. Його ім’я вже багатьом відоме, бо Фантомас устиг накоїти справ, але кілька років про нього взагалі нічого не було чути. Дехто вже почав сподіватись, що він зник назавжди, але лиходій всього лиш продумував новий план. Цього разу він хоче отримати від багатіїв світу плату за те, що вони залишаються в живих. А хто грошей не заплатить, той з життям розпрощається. Звісно, вони всі налякані, бо невідомо, чого ще можна чекати від цього злочинця. Але комісар Жюв і його помічники Фандор з Елен вже готові до боротьби з Фантомасом. Вони прибувають до Шотландського замку, де мешкає один заможний чоловік, якому Фантомас теж погрожує. Герої і уявити не можуть, скільки небезпечних і водночас комічних пригод тут на них чекає… ©Kino4ua Фантомас проти Скотланд-Ярду 1966 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?