Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Втеча

Рік:
Ор. назва:
The Getaway
Країна:
США, Японія
Режисер:
Роджер Дональдсон
Тривалість:
01:55:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТакТребаПродакшн
Переклад:
Російською - Оригінал
Втеча – пригодницька стрічка, у якій знайдеться місце і романтичній історії. У центрі сюжету знаходиться чоловік на ймення Джо МакКой, який у минулому був професійним зломщиком. Жоден замок чи код не був для нього складністю. Але у певний момент герой вирішив більше не займатись злочинною діяльністю і почав життя заново. Він став порядним і законослухняним громадянином, залишившись доброю людиною. І це йому вилізло боком, бо одного разу він погодився декому допомогти, а у відповідь замість вдячності чи винагороди отримав звинувачення у злочині і тюремний строк. Довелось сідати за грати. Але невдовзі його дружина – красуня Керол – змогла умовити продажного інспектора Джека Беньона звільнити Джо достроково. Їй довелось звабити представника правопорядку, але заради коханого вона була ладна на будь-що. От тільки далі події почали розвиватись трохи не за планом, бо у Джека, як виявилось, були свої плани на МакКоя… ©Kino4ua Втеча 1994 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?