Kino4ua.com
R

Місто золота

Рік:
Ор. назва:
City of Gold
Країна:
США
Режисер:
Гаррі Лок (IV)
Тривалість:
01:39:55
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Синема УС
Місто золота – пригодницька стрічка, у центрі сюжету якої знаходиться Джонатан Девенпорт. Він медіамагнат, у якого справи йдуть не надто добре. Останнім часом багато виникає приводів для смутку і поганого настрою, але зараз у нього є нова надія, і якщо заплановане вдасться втілити у життя, то це буде просто фантастика. Разом з командою помічників головний герой відправляється у джунглі Амазонки, щоб знайти там Золоте місто. Його ще називають Ельдорадо, і відшукати його намагались не раз різні люди. Навіть легендарний Волтер Релі це хотів зробити ще 400 років тому, але так йому і не вдалось. Чи пощастить Девенпорту? Від самого початку експедиція пішла не за планом, і далі події теж розвивались якось дивно. Але спека, тропічні комахи, постійна задуха – це ще не найстрашніше, з чим довелось боротись мандрівникам. Зустріч їх чекала із дечим значно жахливішим… ©Kino4ua Місто золота 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb🐼
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?