Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Галерея Disney – Зоряні Війни: Мандалорець (1 - 3 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Disney Gallery: Star Wars: The Mandalorian
Країна:
США
Режисер:
Бред Барух
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm, BaibakooTV
Переклад:
Російською - Оригінал
Проект "Галерея Дісней: Зоряні Війни: Мандалорець" - це захоплюючий документальний серіал, який запропонує глядачам поринути в процес виробництва одного з найпопулярніших серіалів сучасності. Автори сценарію показують, як саме їм доводилося знімати найбільш складні сцени і працювати з численними ефектами. Чимало уваги буде приділено високим технологіям, які активно використовувалися під час роботи. У проект також увійшли і інтерв'ю з діючими акторами, де ті розповідають про свої враження від зйомок і пояснюють те, як готувалися до тієї чи іншої ролі, щоб виглядати на екрані природніше. ©Kino4ua Галерея Disney – Зоряні Війни: Мандалорець (1 - 3 Сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?