Kino4ua.com
R

Полювання на Санту

Рік:
Ор. назва:
Fatman
Країна:
Великобританія, Канада, США
Режисер:
Ешом Нелмс, Йен Нелмс
Тривалість:
01:40:27
Переклад:
Українська мова Cinemaker | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Синема УС
Полювання на Санту – комедійний бойовик, який розповідає про те, що у Санта-Клауса теж бувають важкі часи і поганий настрій. Особливо, коли починаються проблеми з бізнесом. Різдво вже не за горами, а настрій у сивочолого діда геть кепський. Все через збитки, які йому доводиться терпіти. Перевіряючи списки дітей, яким потрібно подарувати подарунки, він бачить там багатьох неслухів, які заслуговують максимум на шматок вугілля у святковій упаковці. І нічого хорошого у цьому для Санти немає, бо означає це лише одне – скорочення державних видатків на його бізнес. Доводиться чоловікові якось викручуватись. Наприклад, він домовляється з армією, що його ельфи будуть виготовляти деталі для зброї. Та йому і самому доведеться подивитись у дуло пістолета, бо на нього починається полювання. Це один нахабний 12-річний хлопчина замовив кілера, щоб той убив Санту, який прислав замість бажаного подарунка шмат вугілля… ©Kino4ua Полювання на Санту 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Administration
    31 грудня 2022 17:25
    + 0 -
    Цитата: Анонс-Мен
    Дибільний сайт, якщо шукати фільм - фіг найдеш, а якщо скачати - відповідно фіг скачаєш


    Скажіть що Вам не подобається, і ми виправимо
  2. Анонс-Мен
    Анонс-Мен
    30 грудня 2022 16:33
    + -1 -
    Дибільний сайт, якщо шукати фільм - фіг найдеш, а якщо скачати - відповідно фіг скачаєш