Kino4ua.com
R

Я досі знаю, що ви скоїли минулого літа

Рік:
Ор. назва:
I Still Know What You Did Last Summer
Країна:
США, Мексика
Режисер:
Денні Кеннон
Тривалість:
01:40:28
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Я досі знаю, що ви скоїли минулого літа – продовження історії про групу друзів, які скоїли злочин, але захотіли приховати його. Тоді компанія молодих людей випадково наїхала на людину, повертаючись з відпочинку. Тіло герої викинули у море, а самі спробували забути про цей випадок. Та через рік їм довелось заплатити власним життям за цю таємницю. Вижити вдалось лише Джулі Джеймс. Вона якимось дивом врятувалась від кривавої помсти маніяка. Після зустрічі з ним пройшов ще один рік. Дівчина навчається у коледжі, намагається жити нормальним життям і не згадувати про той кошмар, який вона пережила. Коли сусідка по кімнаті пропонує їй взяти участь у одному конкурсі на радіо, героїня погоджується, а потім вони виграють мандрівку на екзотичний острів і беруть з собою у подорож бойфрендів. Хто ж міг знати, що відпочинок знову перетвориться на криваве пекло… ©Kino4ua Я досі знаю, що ви скоїли минулого літа 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?