Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Я завжди буду знати, що ви зробили минулого літа

Рік:
Ор. назва:
I'll Always Know What You Did Last Summer
Країна:
США
Режисер:
Сільвен Уайт
Тривалість:
01:29:40
Переклад:
Українська мова Україна | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Я завжди знатиму, що ви скоїли минулого літа – молодіжний жахастик, який розповідає вже про нове покоління молодих людей, які повторюють помилки своїх попередників. Історія про компанію друзів, які їхали з моря і збили людину, а потім викинули труп у море, стала легендою. Ті молоді люди потім стали жертвами маніяка, який мстився за смерть на дорозі, і вижити вдалось не всім. І ось, коли пройшло багато років з тих кривавих подій, нова компанія хлопців і дівчат зібралась, щоб відсвяткувати якесь свято на березі моря. Хтось згадав легенду і почав, граючись, зображати маніяка. Та необережний помах руки, у якому був гачок, призводить до трагедії – один з друзів гине. Молоді люди теж вирішують позбавитись тіла, поховавши його у морі. Проходить рік. Герої стрічки починають отримувати листи з попередженням, що їх таємниця декому відома… ©Kino4ua Я завжди буду знати, що ви зробили минулого літа 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?