Kino4ua.com
R

Павутиння брехні

Рік:
Ор. назва:
Random Hearts
Країна:
США
Режисер:
Сідні Полак
Тривалість:
02:13:45
Переклад:
Українська мова AMC | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Павутиння брехні – детективна мелодрама з Гаррісоном Фордом у головній ролі. У центрі сюжету знаходяться чоловік і жінка, які раніше не були знайомі, але їх поєднала біда, а потім і таємниця їх близьких, про яку вони і не здогадувались. Одного дня сталась страшна авіакатастрофа, у якій загинула дружина сержанта поліції Датча Ван Дена Брока. У тій же аварії Кей Чандлер, жінка-конгресмен, втратила чоловіка. Це була трагічна випадковість, але вона дала можливість почати розмотувати клубок таємниць і шокуючих відкриттів. Життя головних героїв зруйнувались так само, як і авіалайнер, який перевозив людей на борту. Вони дізнались, що реальність, у якій кожний з них жив, була всього лише ілюзією, майстерно сплетеною павутиною з брехні і зрад. Кей і Датч, яких біда об’єднала, хочуть докопатись до правди, і вони вже за крок від неї… ©Kino4ua Павутиння брехні 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?