Kino4ua.com
480p
R

Клерки 2

Рік:
Ор. назва:
Clerks II
Країна:
США
Режисер:
Кевін Сміт
Тривалість:
01:37:29
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Клерки 2 – продовження історії про двох друзів, які працюють у супермаркеті. Після подій, показаних у першому фільмі, пройшло багато років, Данте і Рендал стали дорослими чоловіками, яким уже по 33 роки. Але у житті у них ніяких особливих змін не відбулось. Вони так само продавці у магазині, які весь час базікають, жартують з відвідувачів, обговорюють якісь плітки і геть ніяк не розвиваються. Єдине, що їх влаштовує, то це вчасна виплата зарплати, а в іншому вони постійно чимось незадоволені. І життя саме дає їм шанс щось змінити, коли магазин, де вони стільки років працювали, закривається. Доводиться героям шукати іншу роботу. Так вони і потрапляють у закусочну, де стають частиною «цікавого» колективу. Коли Данте уривається терпець, він вирішує переїхати у інше місто і почати життя заново. Що ж, колеги його відпустять, але спочатку влаштують «незабутні» проводи… ©Kino4ua Клерки 2 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?