Kino4ua.com
R

Секс за обміном

Рік:
Ор. назва:
Swinging with the Finkels
Країна:
Великобританія, США
Режисер:
Джонатан Ньюман
Тривалість:
01:25:30
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Секс за обміном – комедійно-мелодраматична стрічка про подружжя, яке переживає непрості часи. Еллі та Альвін мешканці британської столиці. Разом вони вже давно, познайомились ще в юні роки, потім одружились, а тепер відчувають, що пристрасть давно зникла з їх стосунків. Коли все тільки починалось, вони могли годинами розмовляти про все на світі, не вилазити з ліжка, експериментувати, влаштовувати романтичні побачення… А тепер все, як і у всіх: робота, побут, діти, відсутність вільного часу і фізичного бажання. Але ж є пари, у яких пристрасть не згасає і через десяток років спільного життя. Головні герої намагаються зрозуміти, як і їм налагодити своє інтимне життя. Звернувшись за порадою до друзів, вони почули відповідь, яка їх здивувала, але спробувати все ж наважились. Це дійсно неординарний крок, цікаво, яким буде результат? ©Kino4ua Секс за обміном 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.6
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?