Kino4ua.com
R

Контракт художника

Рік:
Ор. назва:
The Draughtsman's Contract
Країна:
Великобританія
Режисер:
Пітер Грінуей
Тривалість:
01:47:50
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Контракт художника – детективно-історична стрічка, події якої розгораються у 1694-му році. У центрі сюжету знаходиться художник Невілл, який отримав велике замовлення. Йому необхідно зробити 12 малюнків садиби, яка належить родині Герберт. Картини мали стати подарунком для голови родини, який на деякий час поїхав з дому. Контракт на цю роботу головний герой підписував з дружиною власника Вірджинією. У документі була зазначена сума гонорару, який отримає художник, але не тільки це. Також там було вказано, що Невілл може отримувати деякі послуги інтимного характеру. Робота просувалась, усі були задоволені, та раптом художник почав помічати на своїх же картинах такі деталі, які теж потрапляли у кадр, які стали наводити його на нехороші думки. Він почав підозрювати, що хазяїна маєтку, який так і не повернувся, убили його ж родичі… ©Kino4ua Контракт художника 1982 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?