Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Земля кочівників

Рік:
Ор. назва:
Nomadland
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Хлоя Чжао
Тривалість:
01:47:37
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Земля кочівників – драматична історія про жінку, яка залишилась без грошей через економічну кризу і змушена мандрувати по країні, шукаючи якусь роботу. А починається історія ще у 2011-му році, коли у головної героїні помирає чоловік і вона втрачає роботу, бо закривається підприємство, де працювала не лише вона, а й тисячі інших людей. Залишатись у місті немає сенсу, бо це буде не життя, а животіння, тому Ферн розпродає майно, а на отримані гроші купує будиночок на колесах. Трейлер стає для неї і домом і транспортом, на якому вона може долати величезні відстані. Американські дороги дозволяють спокійно їздити по країні, чим жінка і займається, перебиваючись сезонними роботами. Поступово вона перетворюється на типового кочівника, який живе на колесах, і знайомиться з такими ж людьми, які обрали цю свободу, відмовившись від бетонних джунглів. ©Kino4ua Земля кочівників 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?