Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Біллі Батгейт

Рік:
Ор. назва:
Billy Bathgate
Країна:
США
Режисер:
Роберт Бентон
Тривалість:
01:46:55
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НТН
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Біллі Батгейт – це ім’я звичайного хлопця, життя якого кардинально змінилось після знайомства з одним небезпечним чоловіком. Події стрічки відбуваються на території Штатів у часи Великої депресії. Люди переживають непрості часи, але є і ті, у кого справи йдуть добре, навіть у тих обставинах, які склались. Голландець Шульц – це відомий у кримінальних колах міста мафіозі. А Біллі хлопець молодий, спритний, розумний. Якимось чином йому вдається наблизитись до Шульца і стати його помічником. Під час небезпечної операції Біллі продемонстрував не лише сміливість, а й відданість своєму босу, за що отримав «посаду» першого помічника. Хлопець упевнено рухався вперед, отримував досвід і знання, завойовуючи повагу і авторитет, але потім він зробив те, чого ні за яких умов робити не можна нікому – закохався у жінку свого наставника… ©Kino4ua Біллі Батгейт 1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Микола
    Микола
    16 лютого 2021 15:22
    + 0 -
    Нормальний фільм. Талановита гра акторів. Можна дивитись.