Kino4ua.com
HD 720p
R

Мішені

Рік:
Ор. назва:
Clay Pigeons
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Девід Добкін
Тривалість:
01:44:24
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | АМС
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Мішені – кримінальна комедія про молодого чоловіка, який втратив і друга і коханку, та ще й став причиною смерті товариша. Клей Бідвелл живе у маленькому провінційному містечку Мерсер. Деякий час назад у нього була інтрижка з дружиною Ерла, його найкращого друга. А коли той дізнався всю правду, не витримав і вирішив покінчити з життям. Свідком цього самогубства і став Клей. Звісно, він відчував свою провину, тому більше не хотів ніяк контактувати з Амандою, хоча вона почала до нього знову клеїтись, ніби нічого й не сталось. На її спроби поновити стосунки він не реагує, але вона, схоже, не розуміє, що нічого не буде. А потім головний герой знайомиться з Летером Лонгом, який убиває людей на замовлення. Клей ділиться з ним своїми переживаннями, а той, бажаючи допомогти хлопцю, вбиває Аманду. Ситуація стає просто катастрофічною… ©Kino4ua Мішені 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?