Kino4ua.com
R

В усьому винен Валентин

Рік:
Ор. назва:
All Things Valentine
Країна:
США
Режисер:
Гарі Харві
Тривалість:
01:27:00
Переклад:
Українська мова DubLiCat | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Синема УС
Почавши перегляд романтичного фільму «В усьому винен Валентин», глядач знайомиться з Евері, молодою дівчиною, люблячої свою професію. Здобувши освіту журналіста, вона завела свій власний блог і тепер часто пише анонімні статті на тему відносин. Евері часто аналізує помилки молодих пар закоханих людей, дає рекомендації і поради. Її анонімна колонка користується неймовірною популярністю. Регулярно вона читає сотні позитивних коментарів від людей, вдячних за її поради. Однак серед вдячних користувачів завжди знаходяться і ті люди, які часто залишають виключно негативні коментарі. Евері з тих людей, які читають все, тому вона знає, що про неї думають оточуючі.

Одночасно з цим глядачів знайомлять з Бренданом, молодим ветеринаром, який твердо вирішив присвятити своє життя допомозі тваринам. Він знайомиться з Евері і відразу ж викликає у неї теплі романтичні почуття. Їй щиро подобається Брендан і вона впевнена, що знайшла свою любов. Але незабаром вона дізнається про те, що він є одним з тих користувачів, хто регулярно залишає негативні коментарі під її колонкою. ©Kino4ua В усьому винен Валентин 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Тетяна
    Тетяна
    15 лютого 2021 22:06
    + +1 -
    а можна українською???
    чи англійською?