Kino4ua.com
PG

Країна щасливих зайців (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Watership Down
Країна:
Великобританія, Канада
Режисер:
Трой Салліван
Тривалість:
00:22:00
Переклад:
Українська мова ТЕТ | Двоголосий закадровий
Дія драматичного фентезійно-пригодницького мультсеріалу «Країна щасливих зайців» починає розгортатися в безтурботній атмосфері мальовничих пейзажів південній частині Англії. Саме тут мешкає колонія добродушних кроликів, що живуть своїм життям. Однак раптово їх будинок виявляється зруйнованим. І хоч ця подія повністю змінює їх життя, герої не збираються здаватися. Вони об'єднуються для того, щоб разом подолати цю проблему.

Через деякий час кролики відправляються в подорож, сподіваючись знайти собі новий будинок. Вони підозрюють, що десь в окрузі повинна бути ще одна колонія кроликів. Однак герої ще не знають, чи зможуть ті прийняти їх і чи сподобається їм самим там. Кролики не здогадуються, з якими небезпеками їм доведеться зіткнутися на своєму шляху. Їх чекає безліч випробувань, що виходять з боку ворогів, природи і хижаків, готових поживитися легкою здобиччю. Але кролики готові до будь-яких позбавлень, аби опинитися на землі обітованій.

Серії драматичногомультсеріалу «Країна щасливих зайців» ми настійно рекомендуємо подивитися на сайті онлайн всім тим глядачам, які цікавляться фентезійними і пригодницькими сюжетами про життя тварин. ©Kino4ua Країна щасливих зайців (1, 2, 3 сезон) 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?