Kino4ua.com
R

Глобальний Метал

Рік:
Ор. назва:
Global Metal
Країна:
Канада
Режисер:
Сем Данн, Скот МакФадьєн
Тривалість:
01:31:55
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Чадов
Сім країн, три континенти і одне велике плем'я однодумців із загальною любов'ю і пристрастю! Ласкаво просимо в світ важкої музики! Деякі вважають хеві-метал одним з найбільш універсальних музичних жанрів зі своїм власним, унікальним обличчям, стилем і способом життя. Творці документального проекту поставили собі вельми амбітну мету: розглянути ступінь впливу хвацьким, важкого металу на інші жанри, а також культурні віяння і тренди в усьому світі, не обмежуючи себе рамками Сполучених Штатів Америки, Великобританії та Західної Європи. Безліч відтінків, піджанрів, шкіл і технік зливаються в єдине потужне звучання, яке навряд чи може когось залишити байдужим. Одним людям це здається просто шумом, інші ж присвячують стилю все своє життя. Але сміливо можна заявити, що відшукати людей, що відносяться байдуже до цього явища, буде досить важко. ©Kino4ua Глобальний Метал 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?