Kino4ua.com
PG-13

Зубастики 4

Рік:
Ор. назва:
Critters 4
Країна:
США
Режисер:
Руперт Харві
Тривалість:
01:30:37
Переклад:
Українська мова ТакТребаПродакшн | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф.Многоголосый
У Канзасі людям вдалося винищити останніх представників Зубастиків, які прибули на нашу планету з космосу. У всьому Всесвіті залишилося лише два яйця, які були завантажені в капсулу-холодильник і відправлені за призначенням. Однак, як це зазвичай відбувається, капсула втрачається в просторах безкрайньої Сонячної системи. У 2045 року космічна експедиція землян приймає на свій борт непізнаний літаючий об'єкт. Капітан експедиції приймає рішення розкрити цей об'єкт і тим самим випускає на волю двох страшних монстрів. З цього моменту всьому екіпажу починає загрожувати смертельна небезпека, і лише космічний мисливець Чарлі може їм допомогти … ©Kino4ua Зубастики 4 1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?