Kino4ua.com
PG-13

Зубастики 3

Рік:
Ор. назва:
Critters 3
Країна:
США
Режисер:
Крістін Пітерсон
Тривалість:
01:21:17
Переклад:
Українська мова ТакТребаПродакшн | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Двухголосый
Волохаті космічні монстрики знову тероризують людей. На цей раз їм вдалося причепитися до автомобіля, що проїздив по дорозі і доїхати на ньому до самого Лос-Анджелеса. Вони, як і раніше, ведуть себе зухвало і нахабно, шумлять, хуліганять, бруднять і псують все навколо, але головна небезпека полягає в тому, що зубастики їдять людей! Їх компанія оселилася в підвалі багатоквартирного житлового будинку та почала свої атаки на нічого не підозрюючи «кормову базу» - людей. Бридкі звірятка настільки знахабніли, що перестали боятися навіть свого заклятого ворога - космічного мисливця. Мало цього, вони перетворили його в дичину і не проти покуштувати його м'яса, а дужий чоловік змушений постійно ховатися від злісних кошлатих карликів. Він поганий помічник для мешканців будинку, але вони все-таки намагаються чинити опір і не здаються. Іноді їх дії виявляються вдалими, і зубастики відступають, терплячи поразку, але часом злісні істоти беруть верх, і хтось із мешканців виявляється в ролі частування для компанії космічних прибульців. До останнього моменту залишається неясно, чим може закінчитися протистояння гостей і господарів, хто захопить будинок в Лос-Анджелесі і стане його господарем. Невже зубастики переможуть, приживуться і продовжать своє криваве полювання на вулицях міста? ©Kino4ua Зубастики 3 1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?