Kino4ua.com
PG-13

Зубастики

Рік:
Ор. назва:
Critters
Країна:
США
Режисер:
Стівен Херек
Тривалість:
01:22:20
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Двухголосый
Безпека людства знову опинилася під загрозою. Цього разу Землю вразила не чума чи холера і навіть не астероїд, що впав з неба, на неї напали інопланетяни, які отримали назву «Зубастики». На вигляд вони не дуже страшні, а кумедні. Прибульці мають намір знищити весь людський рід. Все почалося з невеликих фермерських угідь, що перебувають на безкрайніх просторах Канзасу. Саме там і приземлився корабель, звідки почали з'являтися сотні раніше небачених монстрів. Зубастики знищують все на своєму шляху, в тому числі і людей, які є для них справжніми ласощами. Місцеві жителі змушені ховатися, адже вбити ненаситних прибульців складно, до того ж вони перевершують кількістю. З глибин космосу на допомогу землянам прибуває спеціальна команда рятувальників, які борються з інопланетними загарбниками. Вони можуть приймати будь-який вигляд, щоб злитися з натовпом, і володіють спеціальною зброєю, здатним вбивати ненажерливих зубастиків. Місцеві жителі втомилися ховатися, тому самі готові дати відсіч. Битва почалася, але хто ж переможе в цій небезпечній сутичці? ©Kino4ua Зубастики 1986 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?