Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Замкнуте коло / Глухий кут / У безвиході

Рік:
Ор. назва:
Gridlock'd
Країна:
США
Режисер:
Вонді Куртіс-Холл
Тривалість:
01:31:40
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, двоголосий
У безвиході – кримінальна драма, у центрі сюжету якої знаходяться люди, які занадто добре знайомі із забороненими речовинами. Стретч і Спун досвідчені наркомани, які вживають героїн. Вони знають, скільки речовини їм потрібно, щоб отримати кайф, але не перейти межу. А от їх подружка Барбара цього не знала, тому вона перебрала з дозою, і це завершилось реанімацією. Викликали медиків хлопці, які прийшли до тями після бурхливої гулянки і побачили, що дівчина вже не подає ознак життя. Ця подія стала поворотною для героїв, оскільки вони вперше замислились над тим, як живуть і як ризикують, коли купують чергову дозу. Хлопці навіть вирішили зав’язати з наркотиками і почати нове життя. Але сказати простіше, аніж зробити. Виявилось, що на шляху до здорового життя може виникнути багато перепон, та ще й представники кримінальних угруповань за хлопцями женуться… ©Kino4ua Замкнуте коло / Глухий кут / У безвиході 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?