Kino4ua.com
R

Мис Страху

Рік:
Ор. назва:
Cape Fear
Країна:
США
Режисер:
Мартін Скорсезе
Тривалість:
02:08:14
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Мис Страху – трилер, у центрі сюжету якого знаходиться Макс Кейді, якому довелось відсидіти за гратами кілька років за спробу зґвалтування. Його адвокатом був Сем Боуді, який міг допомогти Максу отримати менший строк, але він надто перейнявся долею жертви, тому не надав суду деякі важливі дані. Звісно, головний герой захотів помститись. Поки він був у в’язниці, встиг придумати витончений план помсти, який одразу ж почав втілювати у життя, коли вийшов на свободу. Кейді вирішив, що мучити потрібно не лише кривдника, а й його родину – жінку і доньку. Злочинець діяв таємно, намагався залякати Боуді і його близьких, але юрист невдовзі дізнався, чиїх це рук справа, і спробував відкупитись. Коли це не спрацювало, він почав і сам погрожувати Кейді. Їх протистояння привело до того, що Боуді вирішив ловити Кейді на живця, але події вийшли з-під контролю… ©Kino4ua Мис Страху 1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?