Kino4ua.com
PG-13

Серед білого дня

Рік:
Ор. назва:
The Cold Light of Day
Країна:
США, Іспанія
Категорія:
Режисер:
Мабрук Ель Мекрі
Тривалість:
01:33:25
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Серед білого дня – детективний трилер, у центрі сюжету якого знаходиться успішний і щасливий чоловік Вілл Шоу. У нього є родина, престижна робота, вірні друзі, багато можливостей і перспектив. Відпустку він вирішує провести в Іспанії, і пливе туди на яхті. Герой насолоджується чудовою погодою і навіть не думає ні про що погане. Але життя вже підготувало для його ряд серйозних випробувань. Неприємності починаються з новини про банкрутство компанії, у якій Вілл працює. Потім герой випадково ранить дівчину свого друга, а коли він вирішує вийти у місто за покупками, а яхту разом з людьми, які були на борту, захоплюють злочинці. Сам Вілл при цьому ледве уникає в’язниці. На щастя, поруч опиняється батько, який його і виручає. І чоловік тут геть не випадково. Виявляється, він працює на ЦРУ і замішаний у одному міжнародному скандалі… ©Kino4ua Серед білого дня 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?