Kino4ua.com
PG-13

Остін Паверс: Шпигун, який мене звабив

Рік:
Ор. назва:
Austin Powers: The Spy Who Shagged Me
Країна:
США
Режисер:
Джей Роуч
Тривалість:
01:35:20
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Остін Паверс: Шпигун, який мене звабив – продовження пригодницької комедії про супершпигуна у яскравих і стильних костюмах. Остін Паверс продовжує воювати з доктором Зло, який не втомлюється вигадувати нові лиходійства. Цього разу він зумів створити свою машину часу і з її допомогою перенестись у минуле. Там злодій вкрав у Паверса те, що той любить найбільше – моджо. Без цього Остін втратить свій шарм і не зможе спокушати дівчат. Так бути не повинно! Але уряд, звісно, хвилює не втрата Паверса, а лиходій Зло, який може багато чого накоїти у минулому, що вплине на реальність і майбутнє не найкращим чином. От тому американський уряд теж створює свою машину часу, а тоді відправляє Паверса у минуле, щоб він завадив лиходію зробити те, що той задумав. Але виконання завдання не завадить головному герою займатись ще й пошуками його моджо… ©Kino4ua Остін Паверс: Шпигун, який мене звабив 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?