Kino4ua.com
PG-13

Остін Паверс: Золотий орган

Рік:
Ор. назва:
Austin Powers in Goldmember
Країна:
США
Режисер:
Джей Роуч
Тривалість:
01:34:40
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Остін Паверс: Золотий орган – третя частина комедійної стрічки про ексцентричного шпигуна, який і в часі подорожував, і тіло своє заморожував, і що він тільки не робив, а заспокоїтись все не може. Цього разу головний герой повинен врятувати рідного батька, якого викрав якийсь Голдмембер. Сталось це ще у 1975-му році, і саме у той історичний період доведеться повернутись Паверсу-молодшому. Для цього він навіть укладає своєрідну угоду зі своїм найненависнішим ворогом доктором Зло, щоб скористатись його пристроєм – машиною часу. Остін переміщається у епоху диско, де всі яскраво вдягнені, на головах пишні зачіски, а музика лине з усіх щілин. Та розважатись немає коли, бо треба ж рятувати батька. Та зробити це буде непросто, бо Зло, схоже, у змові з тим голландським викрадачем, і у нього свої плани. А боротись з лиходіями Паверсу допоможе красуня Фоксі Клеопатра… ©Kino4ua Остін Паверс: Золотий орган 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?