Kino4ua.com
R

Мисливці за розумом

Рік:
Ор. назва:
Mindhunters
Країна:
Нідерланди, Великобританія, Фінляндія, США
Режисер:
Ренні Харлін
Тривалість:
01:46:39
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Мисливці за розумом – кримінальний трилер, який розповідає про групу молодих агентів ФБР, які щойно завершили навчання і мають пройти практику. У майбутньому вони хочуть стати професійними психологами-криміналістами, а поки що треба набратись досвіду. Для цього їх і відправляють під керівництвом наставника Джейка Харріса на острів, де за легендою знаходиться серійний убивця, якого і повинні вичислити герої. Але усе, що є на цьому острові, це лише модель реального міста, а замість людей тут манекени. Це все лише засоби для практики. Герої мають за два дні, протягом яких вони тут будуть, відпрацювати навики розслідування справи вигаданого убивці. Але біда у тому, що маніяк насправді існує, а про це ніхто не здогадується. Правда відкривається, коли один з агентів гине. Тепер його товариші повинні вичислити реального, а не тренувального убивцю… ©Kino4ua Мисливці за розумом 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?