Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Благодійник

Рік:
Ор. назва:
The Rainmaker
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Френсіс Форд Коппола
Тривалість:
02:10:18
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Cine+
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Благодійник – трилер з драматичним сюжетом, у центрі якого знаходиться молодий чоловік на ймення Руді Бейлор. Він юрист-початківець, який мріє про успішну кар’єру, великі статки, дорогі автомобілі, увагу жінок. А ще він хоче відкрити власну фірму і стати великим босом, людиною, яку поважають і побоюються. Звісно, мріяти можна про що завгодно, особливо, коли ти юний і ще нічого в житті не бачив, та займатись все одно доведеться реальною роботою, а вона не завжди така приємна і прибуткова. З такою реальність і стикається головний герой. Він змушений працювати не на себе, а на інших, виконуючи брудну роботу, копирсаючись у «брудній білизні». Та раптом юнак натрапляє на справу, яка може вивести його кар’єру на новий рівень. Стосується вона серйозного шахрайства у страховому бізнесі. Якщо Руді вдасться викрити цю аферу, він втілить у життя частину своїх мрій. Та небезпека вже чатує на нього… ©Kino4ua Благодійник 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?