Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Ідеальний голос 2

Рік:
Ор. назва:
Pitch Perfect 2
Країна:
США
Режисер:
Елізабет Бенкс
Тривалість:
01:54:46
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія LeDoyen
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Героїня з першої частини цікавої музичної комедії досі навчається у своєму університеті. І хоча колишні пригоди вже позаду, дівчину ще чекає безліч не менш цікавих подій, яким і присвячена кінострічка «Ідеальний голос 2». Бека Мітчел прагне до виконання власних мрій - стати популярним серед молоді ді-джеєм. Але їй випадає трохи інша можливість, яка теж безпосередньо пов'язана з музикою. Під час співу в душі дівчину підслуховує однокурсниця, яка бере участь в університетському хорі. Вона захоплена сильним голосом школярки і робить їй привабливу пропозицію - приєднатися до компанії талановитих дівчат, щоб разом співати. Бека погоджується і займає місце лідера, доповнюючи скромних, але умілих музикантів. Там же вона знайомиться з кумедною товстункою Еммі, яка постійно втягує друзів в дивні події. Здружившись, дівчата повинні відправитися на міжнародний чемпіонат зі співу акапелла. Але, навіть не дивлячись на свій талант, їм буде нелегко - за всю історію чемпіонату підлітки з США жодного разу не ставали призерами конкурсу. І цілком можливо, що це не простий збіг … ©Kino4ua Ідеальний голос 2 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?