Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Ідеальний голос

Рік:
Ор. назва:
Pitch Perfect
Країна:
США
Режисер:
Джейсон Мур
Тривалість:
01:52:07
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НЛО-ТВ
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Картина «Ідеальний голос» створена за книгою Репкіна Міккі, яка називається «Співай ідеально: Погоня за славою вокаліста капела». В її сюжеті йдеться про підлітків, які проходять навчання в коледжі. Героїні команди дівчат «Белли» стабільно проводить змагання з чоловічою командою «Альтасамці». У дівчат перемогти, ніяк не виходить. Але коли з'являється в гуртожитку коледжу нова студентка на ім'я Бека, все повністю змінюється. Бека вчитися не бажає, вона хоче стати діджеєм. За законами коледжу кожен студент повинен вступити в будь-який з пропонованих гуртків. За іронією долі Бека потрапляє до «Белли». Тепер їй необхідно в їх колектив внести нове життя, для чого обов'язково потрібно поміняти репертуар, здобути перемогу над керівником групи і налагодити своє особисте життя.


Ідеальний голос – музична мелодраматична комедія, у якій розповідається про талановитих і голосистих дівчат, які вміють вражати своїми вокальними здібностями. Бека Мітчелл давно мріє про славу ді-джея, але доля дає їй шанс трохи іншим способом потрапити на сцену і стати відомою. З легкої руки свого батька героїня потрапляє до Барденського університету. Тепер вона студентка цього навчального закладу. Дуже скоро Бека знайомиться з людьми, які займаються колективом «Белли». Цей жіночий гурт славиться тим, що виконує відомі хіти без фонограми, і головна героїня теж стає його учасницею. Тут у неї з’являються нові подружки, разом з якими вона буде вражати публіку піснями. Голосисті красуні будуть завойовувати сцену, підкорювати слухачів, а Бека – ще й серце одного симпатичного хлопця, який стане її першим коханням… ©Kino4ua Ідеальний голос 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?