Kino4ua.com
R

Шлях Дракона

Рік:
Ор. назва:
Meng long guo jiang / The Way of the Dragon
Країна:
Гонконг
Режисер:
Брюс Лі
Тривалість:
01:38:40
Переклад:
Українська мова НТН | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Художній фільм «Шлях дракона» оповідає про молоду людину на ім'я Тан, який досконало володіє східними бойовими мистецтвами. Він приїхав з Гонконгу в Рим на прохання друзів сім'ї, чий ресторанний бізнес піддавався нападкам з боку мафії. Італьяшки виявилися на диво прямолінійними і упертими.

Ресторанчик що сподобався вирішили прибрати до рук, а до відмов простих людей якось зовсім не звикли, бо італійська мафія одна з наймогутніших. Але мафіозі не помітили сильного противника в особі молодого юнака Тана, який з легкістю розправився з бандитами. Для перемоги над Таном, злочинці наймають кращих бійців, включаючи самого американця Колта.

Примітно те, що бойовик «Шлях дракона» був повністю спродюсований Брюсом Лі, він так само був автором сценарію і режисером. А головна роль з неймовірними боями і шикарною технікою, звичайно ж не могла дістатися комусь іншому, крім Легенди. ©Kino4ua Шлях Дракона 1972 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?