Kino4ua.com
R

Шалений кулак / Кулак люті

Рік:
Ор. назва:
Fist of Fury / Jing wu men
Країна:
Гонконг
Режисер:
Ло Вей
Тривалість:
01:46:10
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Дволосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Це друга кінострічка, яка відкрила світові великого короля кунг-фу Брюса Лі. Справжня назва картини «Школа лицарства», але в світовий прокат вийшла назва «Шалений кулак / Кулак люті», «Китайський зв'язковий». Дії фільму розгортаються в самому початку 20 століття, коли Китай з Японією почали ворогувати. Японія претендувала на верховенство в країнах Азії. В цей час Чен Чжен (Брюс Лі) приїжджає в Шанхай на похорон свого вчителя, якого отруїли японці, хоча офіційна версія називала причиною пневмонію. Японці всіляко неналежно поводяться з учнями школи кунг-фу, ображають їх привселюдно. Чен не збирається це терпіти і збирається довести, що кунг-фу перевершує японські бойові мистецтва. Побивши учнів-япошек, він почав мстити вбивцям свого вчителя і вбиває всіх, чим викликає гнів япошек, які жадають його смерті. ©Kino4ua Шалений кулак / Кулак люті 1972 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?