Kino4ua.com
G

Відпочивай, Скубі-Ду!

Рік:
Ор. назва:
Chill Out, Scooby-Doo!
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Джо Сичта
Тривалість:
01:12:47
Переклад:
Українська мова К1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
Свою відпустку герої пригодницького мультфільму «Відпочивай, Скубі-Ду!» - команда мисливців за таємницями: Фред, Дафна, Велма, Шеггі і Скубі-Ду вирішили провести в Парижі. Ось тільки крім Дафни ніхто не насолоджується спокоєм в «місті закоханих», не захоплюватися від затишних кафе, ароматної кави і круасанів. А поки компанія чекає прибуття Шеггі зі Скубі-Ду, Велма, як завжди, примудряється знайти статтю про загадкові події навіть у ранковій газеті. Правда кращі друзі не встигають на свій рейс до Парижа і завдяки випадку відправляються зовсім в іншому напрямку.

З жахом Шеггі і Скубі-Ду розуміють, що опинилися в Гімалаях, а зовсім не в Парижі. Фред, Дафна і Велма негайно відправляються на пошуки друзів в засніжені гори, що обертається черговою неймовірною подорожжю. І на цей раз компанії друзів не вдається спокійно відпочити, адже їм належить розгадати таємницю снігового монстра що наводить жах в окрузі. ©Kino4ua Відпочивай, Скубі-Ду! 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?