Kino4ua.com
G

Скубі-Ду і король гоблінів

Рік:
Ор. назва:
Scooby-Doo and the Goblin King
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Джо Січта
Тривалість:
01:14:15
Переклад:
Українська мова Новий канал | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
Напередодні Хеллоуна герої пригодницького мультфільму «Скубі-Ду і Король гоблінів» вирішують відвідати найжахливіший, але і найцікавіший парк атракціонів, де компанію друзів чекає безліч найрізноманітніших розваг на будь-який смак. В ніч Хеллоуїна в парку атракціонів гостей будуть лякати привиди, чудовиська, монстри і всяка нечисть. Правда Шеггі і Скубі-Ду абсолютно нічого не лякаються, бо знають, що все навколо - це хороша підробка під потойбічних істот.

Подання чародія і фокусника Крадського розчаровує друзів, так як він не може показати жодного цікавого номера. Але незабаром низка дивних подій змушує компанію друзів повірити в існування магії. Скуббі-Ду і Шеггі стають свідками злочинів чародія Крадського, який готовий на все аби заволодіти справжньою магією і повернути глядачів на свої вистави. Ось тільки чорна магія може перетворити всіх людей в злісних гоблінів, якщо друзі не знайдуть якийсь магічний артефакт. ©Kino4ua Скубі-Ду і король гоблінів 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?