Kino4ua.com
R

Цвинтар домашніх тварин 2

Рік:
Ор. назва:
Pet Sematary II
Країна:
США
Режисер:
Ламберт Мері
Тривалість:
01:40:23
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Цвинтар домашніх тварин 2 – фільм жахів, у центрі сюжету якого знаходиться чоловік на ймення Чейз Метьюз. Нещодавно він втратив дружину і важко цю трагедію переживає. Єдине, що його рятує, це необхідність піклуватись про їх сина Джеффа, якому 13 років. Чоловік вирішує переїхати в інше місце, сподіваючись, що там буде легше почати все заново. Затишне провінційне місто Ладлоу стає їх новим місцем проживання. Невдовзі Джефф знаходить тут товариша. Ним стає місцевий підліток Дрю Гілберт. У хлопця дуже суворий, навіть жорстокий вітчим, який працює поліцейським і постійно чіпляється до нього. А одного разу він так розлючується, що вбиває пса, який був улюбленцем пасинка. Друзям треба десь поховати тварину, і вони згадують про індіанський цвинтар, про який ходять моторошні легенди. Якби ж хлопці лише знали, яку силу вони пробудять, поховавши там пса… ©Kino4ua Цвинтар домашніх тварин 2 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?