Kino4ua.com
R

Засідка

Рік:
Ор. назва:
Ambushed
Країна:
США
Режисер:
Джорджо Серафіні
Тривалість:
01:37:40
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Люб. Двухголосый
Засідка – бойовик, події якого відбуваються на території Лос-Анджелеса. У центрі сюжету знаходиться агент Максвелл. Він досвідчений спеціаліст, якому і цього разу вдалось довести до справедливого кінця непросту справу. Одне з місцевих бандитських угрупувань займалось контрабандою наркотиків, зокрема кокаїну, а головний герой був учасником операції по ліквідації банди. Вінсент Камастра, який був ватажком злочинної групи, тепер в руках у правоохоронців і має отримати покарання по заслугам. Але секретні агенти, серед яких і Максвелл, поки займались пошуком цього злочинця, зіткнулись з серйозними проблемами. І одна з них так і не була вирішена. Наприклад, головний герой дізнався, що до злочинного світу причетні і люди з поліції, які повинні були б злочинців ловити, а не прикривати їх діяльність. Невже вони всі зрадники? ©Kino4ua Засідка 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Анатолій
    Анатолій
    1 березня 2021 23:23
    + 0 -
    Чудово! Подивився з задоволенням.